Blog

U prodaji čip za kontrolu misli


Danas ja Aplle ponosno u prodaju pustio dugo razvijani i očekivati iChip kojeg će odsad korisnici, umjesto klasične aplikacije na kožu putem samljepljivog flastera, jednostavno konzumirati uz omiljeno piče.
Za razliku od dosadašnjih alfa i beta inačica, release kandidat se može konzumirati uz Koka Kolu i ostala pića koja imaju bablse kao što su čajevi i gazirane kave.

MkDonalds koji je prošle godine kupio Mikrosoft za nemalih 1.2 trilijuna eura odlučio ja baciti karte na stol te krenuti sa proizvodnjom McLaptopa koji će uz standardno PC računalo imati i USxB dodatak za generiranje bilo kojeg MkDonalds menija. Verziju 2.0 generatora koja će uz hamburger sintetizirati i omiljeno piće, razrijeđenu kolu i krumpirove štapiće, korisnici će morati pričekati još kojih 6 mjeseci.
Web 12.0 odsada donosi novi HOTP (Hyper Organism Transfer Protocol) protokol za digitalnu teleportaciju u realnom vremenu bez gubitka podataka o organizmu koji se prenosi na udaljenosti veće od 300 kilometara. Stoga, ako ste ovog ljeta krenuli na odmor i uživanje digitalnog mora Kariba svakako preporučam korištenje novih Nervo mrežnih teleportera kako ne bi dolazilo do privremenog i trajnog gubljenja pamćenja. Za sve one koji ostaju u toplini svojih kubusa dobra vijest je da je tvrtka ObamaMultimediaBlaster u prodaju pustila nove VR aplikacije za vaše kubuse koji od sad primaju četveročlanu obitelj i bez ikakvih prekida pružaju 24satni virtualni odmor na bilo kojoj plaćenoj destinaciji naših planeta Zemlje, Venera, Marsa i nedavno koloniziranog Merkura.
Koalicija Američko-kineske vlade je od danas zabranila putovanje kroz vrijeme zbog sve češćih incidenata koji su se dešavali zbog nepridržavanja pravila koja izričito zabranjuju spamanje i slanje virtualnih hostesa putnicima na sjecištu tri ili više crvotočina. Drugi od razloga zabrane ovog traženog putovanja je čista ljudska glupost jer povratkom u razdoblje između 2010. i 2015. godine na našim planetama, točnije planeti Zemlji nije bilo izgrađenih vremenskih kondenzatora koji su omogućavali povratak u sadašnjost, a sve zbog nedefiniranih političkih odnosa na relaciji Američko-kineska koalicija i Rusko-europska federacija. Isto tako su se dešavali slučajevi vremensko prostornih skokova predaleko u prošlost same planete Zemlje gdje su mnogi tražili famoznu Prajuhu, ne znajući da se u biti radi o otopljenim stijenama koje znamo kao lava.
Vijest dana pak je nešto što će današnje događaje zauvijek zapisati u povijesne knjige. Pakistanski znanstvenici su konačno nakon 10 godina neuspješnih istraživanja i pokušaja uspjeli uspostaviti stalnu vezu sa sedam paralelnih svemira. Samo je pitanje vremena kada će vodeće svjetske marketinške agencije iskoristi vremenski odmak i prostorni kontinuum za slanje virtualnih hostesa u paralelne svemire, a u svrhu afirmacije potencijalnih kupaca. Također je svim oglašivačima sada prostor za oglašavanje usedmerostručen.
Za kraj bih spomenuo da je konačno u Novoj Jugoslaviji koja za razliku od bivše Jugoslavije ugošćuje sve države balkanskog saveza, završen sudski proces protiv nemoralnih reklama kojima je ondašnje Ministarstvo unutarnjih poslova stanovite države Hrvatske psihički maltretiralo televizijske gledatelje u večernjim satima. Svaki građanin koji je dva ili više puta vidio reklamu ima pravo na isplatu odštete od 2,3 milijuna eura. Konačno će se patnje naših djedova, u neku ruku, naplatiti.
I kako vam se čini? Ovo je blogpost mojeg unuka koji mi je uspio poslati e-mail poruku usprkos neimanju vremenskih kondenzatora.

Oznake:, ,

1 Comment on U prodaji čip za kontrolu misli

  1. Tweets that mention U prodaji čip za kontrolu misli | tomislav buza blog -- Topsy.com
    23. travnja 2010. Odgovori

    [...] This post was mentioned on Twitter by Boris Rasonja and Hrvoje Blažeković, tomislav buza. tomislav buza said: U prodaji čip za kontrolu misli http://is.gd/bFjf0 [ #blogpost @buzz4web ] [...]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *