Ako razmišljate o novom webu,
razmislite o web stranici s
UI komponentom.

Umjetna inteligencija je prema dosadašnjim pokazateljima najbrže rastuća tehnologija ikad.
Recimo UI asistent može naučiti sve o vašem subjektu te komunicirati s posjetiteljima ili klijentima.

U digitalno doba u kojem živimo, zastupljenost na internetu postala je ne samo dobrodošla i poželjna kvaliteta, već i nužnost za svaku tvrtku ili poduzetnika.

Web stranica nije samo online posjetnica, ona je središnje mjesto gdje se vaša ciljana publika susreće i upoznaje s vašim brandom, proizvodima ili uslugama.

U svijetu gdje prvi dojmovi često dolaze putem ekrana, kvalitetno dizajnirana web stranica može biti ključna razlika između uspješne komunikacije s klijentima i propuštenih prilika.

 

Teleport do kontakt obrasca.

Sve znate i potrebna Vam je ponuda? Razgovarajte s virtualnim asistentom ili

Što radimo i servisiramo?

Pruža usluge izrade WordPress stranica i WooCommerce trgovina, osmišljenih da zadovolje sve vaše poslovne potrebe.

Uz to, nudimo napredne AI chatbotove i virtualne asistente koji će unaprijediti komunikaciju s vašim klijentima i poboljšati korisničko iskustvo na vašem web mjestu.

Prilagodljiv, responzivan i moderan web dizajn.

Kreiranje sadržaja, on-site SEO optimizacija.

CMS - sustav za samostalno upravljanje sadržajem.

Razgovorni UI agent treniran na vašem sadržaju.

Potpuna e-commerce rješenja s kartičnim plaćanjem.

Kasnija IT podrška i održavanje stranica prema dogovoru.

S obzirom na stalno mijenjajuće trendove i tehnologiju, važno je da web stranica bude ne samo estetski privlačna, već funkcionalna, prilagođena različitim uređajima i optimizirana za tražilice.

Prije svega treba bit u bliskom odnosu s tehnološkim dostignućima

Web stranica osim s ljudima, danas treba dobro komunicirati sa strojevima, robotima, umjetnom inteligencijom.

Iskustva pokazuju da kao korisnik prije svega cijenimo intuitivnost, brzinu učitavanja i jasnoću informacija posluženo na novim sigurnim tehnologijama.

Uz pravu strategiju i stručnost, web stranica može postati vaš snažan alat za izgradnju povjerenja, autoriteta i, konačno, uspjeha u poslovnom svijetu.

Razmotrite sve prednosti koje iskusna web stranica može donijeti vašem poslovanju.

Uz sve navedeno ne smijemo zanemariti ulogu umjetne inteligencije (UI) u današnjem poslovnom ekosustavu.

Umjetna inteligencija nije samo trend ili prolazna faza razvoja; ona je revolucionarna sila koja mijenja način na koji, između sveg ostalog, web stranice komuniciraju s korisnicima.

Kroz personalizirane preporuke, napredne chatbotove i analitičke alate vođene umjetnom inteligencijom web stranice postaju dinamičnije, prilagodljive i učinkovitije u zadovoljavanju specifičnih potreba korisnika.

Sve to s ciljem automatizirane i besprijekorne komunicije s posjetiteljima, partnerima ili klijentima, a putem web stranice.

Naši klijenti dio su našeg uspjeha

Naši klijenti najbolji su u svojim disciplinama, a ono što je naš posao prepustili su nama.

Ispunite obrazac u tri jednostavna koraka.

Ili nam mailom pošaljite informacije/upit na koje želite da vam se povratno javimo.

Dostupni smo na WhatsApp-u, mobitelu (svakako vas molim najavu porukom jer ne dežuramo uz mobitele) i emailu.

Često postavljana pitanja!

1. Što je web stranica?

Web stranica je skup povezanih web stranica koje se obično nalaze pod jednom domenom. Omogućuje korisnicima da pristupe informacijama, proizvodima, uslugama i drugim sadržajima putem interneta.

2. Zašto mi je potrebna web stranica?

Web stranica može pomoći u promociji vašeg posla, proizvoda ili usluge, pružiti informacije korisnicima, povećati vidljivost i dostupnost vaše ponude te omogućiti interakciju s klijentima i korisnicima.

3. Koliko košta izrada web stranice?

Cijena izrade web stranice može se razlikovati ovisno o kompleksnosti, dizajnu, funkcionalnostima i drugim faktorima. Najbolje je konzultirati se s web dizajnerom ili agencijom za točnu procjenu.

4. Ok, kolika je cijena od – do za web stranice?

Od oko 300 eura za manje web stranice s nekoliko osnovnih stranica (O nama, usluge, kontakt, blog) idealno ako trebate web, a nemate još budget. Cca 500 eura za landing stranice s CTA pa do cca 2000 eura za ozbiljniji webshop s kartičnim plaćanjem i svim elementima koji vam trebaju.

5. Koliko je vremena potrebno za izradu web stranice?

Vrijeme potrebno za izradu web stranice ovisi o njenom opsegu, kompleksnosti i specifičnim zahtjevima klijenta. Može trajati od nekoliko dana do nekoliko mjeseci.

6. Što je potrebno da bih započeo/la s izradom web stranice?

Da biste započeli s izradom web stranice, potrebno je definirati svrhu stranice, ciljanu publiku, sadržaj koji želite prikazati, kao i odabrati domenu i hosting.

7. Što je domena?

Domena je jedinstvena adresa na internetu koja identificira vašu web stranicu. Primjer domene je “bradatiguru.hr”. (Ako je naziv subjekta jedna nazivu domene, onde je .hr domena besplatna. U protivnom – cjenik)

8. Što je hosting?

Hosting je usluga koja omogućuje vašoj web stranici da bude dostupna na internetu. To je mjesto gdje su pohranjeni svi podaci vaše web stranice.

9. Kako mogu ažurirati svoju web stranicu nakon što je izrađena?

Mnoge moderne web stranice koriste sustave za upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućuju jednostavno ažuriranje sadržaja. Ako nemate CMS, možda će vam trebati pomoć web dizajnera ili programera.

10. Je li važno da je moja web stranica prilagođena mobilnim uređajima?

Da, s obzirom na to da sve veći broj korisnika pristupa internetu putem mobilnih uređaja, važno je da je vaša web stranica responzivna i prilagođena svim veličinama ekrana.

11. Kako mogu povećati posjećenost svoje web stranice?

Postoji mnogo strategija za povećanje posjećenosti, uključujući optimizaciju za tražilice (SEO), oglašavanje, društvene medije, sadržajni marketing i druge.