Blog

Google+ Events – za dijeljenje trenutaka koji su bitni, vele oni, a potvrđujem jaGoogle+ Events je posljednji u nizu dodataka koji nas je razveselio na Plus društvenoj mreži. Od planiranja evenata, pozivanja prijatelja, pa do kasnijeg arhiviranja fotografija, videa, sjećanja.
Osobno bih se ovdje izjasnio da sam konačno dobio ono što mi je trebalo, a da se povežem sa svojim prijateljima kad sam negdje na putovanju – aplikaciju, odnosno servis koji je dio većeg servisa ili mreže koju već koristim, a gdje uz jedan, meni vizualno prihvatljiv, način mogu ovjekovječiti svaku situaciju u kojoj sam ili mjesto gdje sam.
Sjetite se samo kad se vratite s nekog putovanja, pa onda tjednima dolaze prijatelji gledati fotke, slušati vas kako je bilo i slično. Prvo druženje je ok, ali kasnija postaju lagani zamor.

Google+ Events nudi da u realnom vremenu obilježavamo, pričamo vaše putovanje, naš događaj gdje se nalazimo – bilo to prženje na nekoj plažici ili putovanje oko svijeta.
Ono što pak je najbitnije, sve fotografije jednog putovanja imamo na jednom mjestu, kao galeriju za kasnije pregledavanje, a ista je arhivirana i zauvijek tu – ništa novo i revolucionarno već vizualno upotrebljivo.

Neki će sad govoriti – pa imaš Facebook, Twitter, Instagram, sijaset servisa koji to nude! Da, imam. Imam ih i previše. Trenutno sam morao koristiti dva ili tri servisa za ono što sam htio, ali sad imam samo jedan – onaj koji ionako već koristim – Google+.

Oznake:, ,

0 Comments on Google+ Events – za dijeljenje trenutaka koji su bitni, vele oni, a potvrđujem ja

    Odgovori

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *