Blog

Google Chrome beta za Android 4.0 mobilne uređaje – ostalih 99% androidaša je ostalo zakinuto


[dropcap]Google[/dropcap] je konačno odlučio na tržište izbaciti Chrome Beta inačicu za Android telefone. Međutim postoji caka, a to je što je ista predviđena za rad samo na Android 4.0 sustavimima ili kako ga još zovemo Ice Cream Sandwich. U omo trenutku Android 4.0 koristi svega 2 milijuna od ukupnih 400 milijuna korisnik Android sustava. Da li je to namjeran potez da se ne ide ispod inačice 4.0 ili je u pripremi inačica i za ostalih 99% korisnika Android sustava još ćemo vidjeti.
Nadalje ako i kojim slučajem imate Android 4.0 sustav da bi preuzeli Chrome betu morate biti u jednoj od slijedećih zemalja: SAD, Kanada, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Španjolska, Australija, Koreja, Meksiko, Argentina i Brazil.
Uglavnom, relativno kratka povijest Google Chroma je izgledala ovako: Sami preglednik je izašao na tržište u listopadu 2008. godine. U Prosincu 2011. godine je prešišao Firefox po broju nstalacija te je postao drugi najkorišteniji web preglednik u svijetu. Veljača 2012. očito je vrijeme da Chrome osvane i na najkorištenijem mobilnom operativnom sustavu, koji eto također potječe iz iste kuće, Google.

Oznake:, ,

0 Comments on Google Chrome beta za Android 4.0 mobilne uređaje – ostalih 99% androidaša je ostalo zakinuto

    Odgovori

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *