Blog

Da li bi tko od vas nazivao svoju aplikaciju "Zauzeta Liza"?


E pa netko bi. Ja ne. Moja naziv bi zvučao nešto poput “Kalendar i organizator” ili “Projektni menadžer”. No, nebitno kako se zove, već kako se koristi i koliko je prihvatljiva i običnom puku koji se baš i ne snalazi po internetskim aplikacijama i samim projektima, točnije organizaciji.

Bussylissy je web aplikacija na koju sam naletio tražeći neki web app za nesuđenu redakciju Fotografije jer nikako da se organiziramo jer vrijeme papira i notebookova je prošlo. Možda i ne bum koristil Bizilizi, ali svakako zbog svoje jednostavnosti i pristupačnosti zavrjeđuje par redaka u blogu.

Lissy baš po ničem ne odstupa od ostatka Project management weblikacije. Njezini glavni adut bi u neku ruku bila jednostavnost korištenja. Jednostavno sučelje, osnovne operacije, dakle korisnik se svakako 100% vremena može posvetiti samom projektu, a ne aplikaciji za lakši rad s projektima. Obično tu nastupa prvo odbojno mišljenje o projektima, kad čovjek pomisli “Hebote pa treba mi tjedan dana da probavim ovu aplikaciju za rad na projektima, a kad ću tek sami projekt?”

Uglavnom, popis zadataka, poruke, agenda, dijeljenje datoteka sve to ima Bussylissy. Uz to su projekti podijeljeni u tri osnovne grupe i to aktivni, On hold i završeni. Mogućnost dodavanja korisnika. I to je to. Sve što nam treba.

Oznake:,

1 Comment on Da li bi tko od vas nazivao svoju aplikaciju "Zauzeta Liza"?

  1. Tweets that mention Da li bi tko od vas nazivao svoju aplikaciju “Zauzeta Liza”? | Tomislav Buza Blog -- Topsy.com
    22. siječnja 2010. Odgovori

    [...] This post was mentioned on Twitter by tomislav buza, tomislav buza. tomislav buza said: Da li bi tko od vas nazivao svoju aplikaciju "Zauzeta Liza"? http://is.gd/6OyqQ [...]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *