Blog

Adblock Plus dodatak za Firefox i Chrome uskoro i u kafiću do vas


Poznati dodatak za blokiranje oglasa na web stranicama Adblock Plus koji je trenutno dostupan za Firefox i Chrome web browsere, na oduševljenje mnogih blogera i inih web publishera koji nastoje užicati koji cent na reklamama od svojih neukih čitatelja uskoro će biti dostupan i za druge web browsere kao što su Safari i Opera, pa čak i za Internet Explorer.
Add-on za Safari, Operu i Internet Explorer trebao bi izaći do kraja godine, stoga požurite sa reklamama, tko je objavio, objavio je :-), jer evo nakon što je za par lipa pojeftinio benzin, ona dvojica koji koriste Operu i nekolicina prebjega na Internet Explorer uzet će nam i tih par centi od naših oglasa ukoliko i oni odluče instalirati Adblock Plus, međutim analitičari predviđaju da do večeg udara na ukupni reklamni budžet ne bi trebalo doći, što se tiče Safarija, jel netko spominjao Safari? Blogeri radujte se Safari for Windows is no more, pa nemaju kuda instalirati Adblocker, a oni Mac korisnici, vam ionako ne klikaju vaše oglase :-). Živi bili pa vidjeli.
[BREAKING NEWS] Njemačka vlada pozvala građane da ne koriste Internet Explorer, stoga kolege blogeri jedna briga manje ;-).
Koristite li i vi Adblock Plus?
P.S. Sram vas bilo :-P.
(via)

Oznake:, , ,

0 Comments on Adblock Plus dodatak za Firefox i Chrome uskoro i u kafiću do vas

    Odgovori

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *