CMS webica za 200 eura

Home /

Na godišnjem smo, na otoku. Kao i većina Hrvatske. Ima se interneta, laptop i pregršt vremena između sunčanja, kupanja, šetanja, obitelji, pa ću lagano, više iz gušta, povratka u stara vremena kad sam bio “susjedov mali” gradit webice za 200 eura.

Nije to damping cijena, to je ljetna promo akcija 😉 gdje postoji šansa da upravo vaša webica bude odrađena na plaži, stijeni ili šumarku.

Priča ide ovako:

Svi mi volimo ljeto. Sunce, more, dugačke dane… Ali, što ako vam kažem da ljeto može donijeti još nešto izvanredno?

Bradati Guru ovog ljeta donosi ponudu s godišnjeg odmora – WordPress web stranice za samo 200 eura!

Znam, zvuči predobro da bi bilo istinito, ali ne šalim se.

Znam kako je meni bilo kad sam pokretao i svaka usluga, proizvod koji sam dobio ispod cijena ili besplatno bili su više nego dobrodošli.

web stranica vaš može koštati od par stotian do par tisuća eura, kod nas je početna cijena 500 eura.

Novac je to koji možete puno bolje iskoristiti recimo za promociju na društvenim mrežama, google oglasima i slično.

Zašto 200 eura?

Da se odmah ogradimo, ne dobivate neko sranje od webice. Daleko od toga.

Dobivate WordPress stranicu, s nekim od web buildera, popunjenim sadržajem, uključenim cacheiranje, osnovnom SEO optimizacijom, zaštitom, stalnim daljnjim nadzorom.

Ipak moje vrijeme košta, bez obzira što sam na godišnjem. Spomenuo sam da radim s otoka tijekom ljeta, a cijene života su ove godine otišle u nebo.

S druge strane, ako krećete u posao te niste sigurni dali vam je potrebna webica (da, potrebna je) ili jednostavno želite imati neki online trag, postojati na internetu, imati neko mjesto gdje ćete dumpati sve svoje usluge, znanje, proizvode, mjesto gdje ćete slati poslovne partnere umjesto da im objašnjavate tko ste i gdje ste i zašto ste, 200 eura je skoro pa nikakva investicija.

Da ne pričam u ime svih koji smo krenuli od nule i brojali svaku kunu. Da smo imali takve ponude gdje bi nam bio kraj.

Bez obzira jeste li mali poduzetnik, bloger ili umjetnik, želim vam pomoći da svoju prisutnost na webu učinite još snažnijom.

Kako to mogu? Meni jednostavno. 20 godina sam u branši i stekao sam dovljno iskustva, znanja da iste mogu odraditi po toj cijeni s odmora.

Radi uštede vremena, resursa i radi daljnje lakoće održavanja koristim popularne web buildere poput Elementora i Breakdancea, a za naprednije zahtjeve možemo iskoristiti i Oxygen.

Sve stranice bazirane su na WordPressu, najpopularnijoj platformi za upravljanje sadržajem na svijetu.

Dodatna prednost toga je što nakon izrade i vi uz minimalnu edukaciju možete preuzeti održavanje vaše webice i tako uštedjeti koji euro na samom početku karijere.

Vi odabirete predložak koji najbolje odgovara vašem brandu, a mi obavljamo sav ostali posao.

A što je s materijalima za stranicu?

Možete nam dostaviti svoje tekstove ili možemo za vas kreirati jedinstvene, SEO optimizirane tekstove za dodatnih 50 eura.

Na vama je da odabere opciju na obrascu i navedete nam neke minimalne ključne riječi – recimo obrt za lončarstvo.

U svakom slučaju, vaša web stranica bit će potpuno prilagođena vašim potrebama i ciljevima.

Ali, to nije sve! Naša ponuda uključuje osnovnu SEO optimizaciju, cache sustav za brže učitavanje stranice, multijezičnost, kao i kontakt obrazac za lakšu komunikaciju s vašim posjetiteljima.

Zvuči li ovo kao dug proces? Nimalo! Vaša nova web stranica bit će spremna za pokretanje za samo 7 dana.

Što se tiče plaćanja, cijena je fiksna, 200 eura. Tražimo 50% avansa, dok je ostatak plaćanja potreban prije samog puštanja stranice u rad, kada je provjerite i odobrite.

20 godina smo u biznisu, znamo i moramo se zaštititi.

Što još spomenuti?

Web stranica je responzivna te se pravilno, brzo i funkcionalno prikazuje na svim uređajima.

Nakon primopredaje, odnosno uplate drugog dijela dobivate pristup CMS i mogućnost potpunog vođenja stranice, od sadržaja do vizuala.

Ukoliko pak nešto zeznete, tu smo.

>> Ispunite obrazac i krećemo.

© 2023. Made on 🏝️ by bg