Izrada web stranica!
+385 99 660 000 5

Zovi gornji HOTLINE ili šalji mail na: (da, link vodi na kontakt stranicu, to je i ideja)

Što sve označava pojam izrada web stranica? Osmišljavanje, izradu, smještaj i kasnije održavanje web stranica, mobilnih stranica, web dućana i CMS sustava.

Stranice i web aplikacije optimizirane su za sve vrste mobilnih preglednika. Responzivne su.

U asortimanu ponude, a da to tako nazovemo, imamo cijeli spektar toga što možemo odraditi za Vas.

Osnovna polazna točka, odnosno ono što se najviše prodaje je izrada web stranica s podrškom za mobilne uređaje. Klasik koji se često krije iza pojma “ej, treba nekakav web”. Svaka naša stranica u potpunosti je responzivna, odnosno automatski prilagodljiva mobilnim uređajima. U inicijalnom dogovoru definiramo što je Vama bitnije, mobilna s podrškom za web ili web s podrškom za mobilnu stranicu, mobile first ili web first.

Ubacujem ovaj SEO trenutak u copy i pointiram keyword – izrada web stranica. Dva su razloga. Prvi je da održim potrebnu gustoću ključnih riječi, a drugi je da svi koji umjesto čitanja, skeniraju uoče o ćemu se radi – izrada web stranica. U suštini pak je samo tekst prilično siromašan ključnom rječju pa sam ga ovime obogatio. I ljudima i robotima.

Bradati Guru

Spomenimo jedan zanimljiv podatak da od 30% do 50% posjetitelja danas dolazi s nekog od mobilnih uređaja. Mislim da su te brojke i više kad uvidimo neke konkretne brojke. To nisu podaci nekog istraživanja ni procjena već aktualni podaci nekoliko desetaka različitih web stranica na mom GA računu.

Četiri random screenshotana analitička prikaza posjećenosti stranicama, a s obzirom na uređaje.

Izrada web stranica, izrada mobilnih stranica, statistika posjećenosti

Stoga u ukupnoj ponudi koju ćete dobiti od nas automatska prilagodba mobilnim uređajima odnosno responzivnost je uključena u cijenu.

S druge strane možemo krenuti s izradom mobilnih stranica tzv. mobile first dizajn pa onda naknadno prilagođavamo webu.

Da, radimo i web dućane.

Razgovaranje, crtanje, osmišljavanje kreativnih neuspjeha strategija, sve su početni su elementi, keyworda, vidi ga, izrada web stranica

Razgovor s klijentom, u ovom slučaju Vama, ono je čime iniciramo suradnju.

Uz neformalne teme bavimo se dakle planiranjem stranice. Imati ću pitanja, Vi ćete imati pitanja, pokušat ćemo definirati sadržaj, izradit ćemo wireframe stranice.

Cilj mi je od Vas prikupiti što više potrebnih informacija vezanih uz izradu web stranicu. Razgovor je poželjno odraditi u opuštajućoj, casual atmosferi. Štogod popit, a ako treba štogod i pojest. Svejed sam.

Izrada web stranica korak 1: razmjena ideja, osmišljavanje koncepta, izrada wireframea, nabavka sadržaja, pisanje sadržaja, izrada fotografija…
Izrada web stranica korak 1: razmjena ideja, osmišljavanje koncepta, izrada wireframea, nabavka sadržaja, pisanje sadržaja, izrada fotografija…

Mi dizajniramo i gradimo, vi se bavite svojim obvezama i poslovima, izrada web stranica nije vaša obveza. Sada je naša.

Ja, odnosno mi se povlačimo u svoje svemire i bavimo se izradom vizualnog rješenja stranice, odnosno predloška. Taj potproces se može napast na dva načina.

Prvi je da kupim odgovarajući predložak i presložim ga da u potpunosti zadovoljava potrebama Vaše stranice.

Potrebna devijacija originalnog predloška može ići do samih granica prepoznatljivosti (naravno prosječnom oku dok meni sličnima to ne može promaknut).

Drugi kut napada je da idemo od nule. Ja uzimam Photoshop, crtam i kasnije pretvaram to u predložak. Pretpostavljate da je ovo potonje skuplje i to za cijenu dizajna, čiji autor možda ni nisam ja, te izrada samog predloška, čiji autor sam ja).

U potonjem budete 100% sigurni da ste vizualno jedinstveni, ako je to uopće danas još bitno.

+385 99 660 000 5

Na TV bi rekli, odmorite od zanimljivih filmskih minuta uz divnu reklamu. Ako ste iz nekog razloga voljni nam poslati barem upit za ponudu (nije obvezujuća) javite se

Izrada web stranica korak 2: dizajniranje ili štogod je već potrebno da se realizira vizualno rješenje stranice (predložak za CMS), priprema svog dobavljenog sadržaja. Vašu web ili mobilnu stranicu.
Izrada web stranica korak 2: dizajniranje ili štogod je već potrebno da se realizira vizualno rješenje stranice (predložak za CMS), priprema svog dobavljenog sadržaja. Vašu web ili mobilnu stranicu.

Isporučujemo digitalno dobro

Isporučujem Vam stranicu, po potrebi educiram osobu za rad s WordPressom i ispostavljam fakturu. Što se plaćanja tiče, uplate primam tijekom cijelog procesa izrade. Fakturu, na Vaš zahtjev mogu donijet i prije samog početka radova, dakle 100% prepaid.

Fleksibilan sam te avansna uplata ne spušta ukupnu cijenu. Molim Vas lijepo po čemu bi Vaša web stranica, moj rad, moje vrijeme bilo manje vrijedno ako se plati unaprijed?

Proces, ako sve ide glatko te zahtjevi klijenta, odnosno Vas, to dozvoljavaju, može biti gotov u razdoblju od najmanje 2 (slovima dva), a najviše 4 (slovima četiri) tjedna. U tom razdoblju neću 8 sati na dan (ako to sam ne odlučim) štrikati samo Vaš web niti to očekujte, ako niste spremni platiti. Uglavnom stvar je to bilateralnog dogovora.

Naravno, da stranica može biti gotova i za tjedan dana, a ponekad i kraće, i to sve zahvaljujući mukotrpnih 20 godina sustavnog uništavanja očiju, kičme, prstiju, a ponekad i zdravog razuma. No budite to spremni i platiti.

Izrada web stranica korak 3: isporuka digitalnih dobara, ostavljamo Vas u miru s vašom stranicom ili održavamo suradnju na stalnim naglaskom na poboljšanje vaših digitalnih dobara.
Izrada web stranica korak 3: isporuka digitalnih dobara, ostavljamo Vas u miru s vašom stranicom ili održavamo suradnju na stalnim naglaskom na poboljšanje vaših digitalnih dobara.

Što još možemo

Tijekom 20 godina rada u ovom dijelu privatnog sektora stekao sam mnogo prijatelja, pokojeg neprijatelja, suradnika, kolega, zadovoljnih klijenata, nezadovoljnih klijenata (tko ih nema taj laže ili je savršen).

Zahvaljujući upravo tom kružoku mogu odraditi dizajn svega (weba, plakata, proizvoda, …), odraditi copywriting, bilo kakav tekst, karikaturu, produkciju glazbe i videa, fotografiju. Uglavnom ima nas svih vrsta koje Bradati Guru može okupiti za Vaš projekt.

Znam recimo da možemo isproducirati kratkometražni dokumentarni film, između ostalog.

Na kraju krajeva, nekome je ovo surovo, nekome b2b, ali nije samo nebo, već Vaš budžet granica.

+385 99 660 000 5

Svaki članak ovog tipa, a čiji je cilj prodati nešto, mora ima strateški pozicionirane CTA momente. A završetak stranice, bili Vi uvjereni ili ne, jedan je od njih. Zovi ili šalji mail.